Reis door het Lichaam

"Kinderen spelenderwijs leren luisteren naar hun lichaam en bekrachtigen in het maken van keuzes die hun gezondheid en welzijn dienen"

Reis door het Lichaam is een educatief en preventief programma voor het stimuleren van lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde bij kinderen middels mindfulness, beweging, dans, yoga en tekenen.

Meer informatie over de inhoud en de meerwaarde van dit programma:

www.reisdoorhetlichaam.nl/de-reis/

Als gepassioneerd coach, moeder en eigenaar van FirstDance voelde ik de roeping om kinderen vanaf jonge leeftijd te versterken in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen door middel van dans en beweging. Levend in een maatschappij waar kinderen voortdurend blootgesteld worden aan externe prikkels en de maatschappelijke druk er niet minder hoog op is, worden zij van dag tot dag in hun zijn en beleving op de proef gesteld. Kids in Connection is erop gericht om kinderen te facilitairen bij hun ontwikkeling tot volwassen, succesvolle wereldburgers. Zo leren zij zich vanuit authenticiteit en evenwicht te verbinden met de uitdagingen van de nieuwe wereld. Een groeiende vraag naar lessen voor kinderen heeft mij doen besluiten om de opleiding tot kids teacher Reis door het Lichaam te volgen bij Esther Arents, de grondlegger van dit programma. Bent u benieuwd of Reis door het Lichaam een bijdrage kan zijn voor uw kind of groep? Informeer naar de mogelijkheden info@firstdance.nl