Openingsdans Bruiloft

"Een goede openingsdans is een reflectie van jullie als koppel"

Jullie gaan trouwen...gefeliciteerd! En wat leuk dat jullie op mijn website zijn terecht gekomen. Wanneer je dit leest is de kans groot dat een openingsdans op jullie bruiloft op de planning staat. Wat is leuker dan jullie gasten te verassen en de dansvloer in te wijden met een persoonlijke expressie door jullie als koppel? Naast dans zijn er bovendien verschillende bijzondere manieren om een feest in te luiden. Denk bijvoorbeeld ook een aan live muziek, een bijzondere performance, een act, of juist een combinatie daarvan. Maar de openingsdans vormt natuurlijk traditioneel gezien de start van een onvergetelijke avond.

Zijn jullie je al aan het oriënteren voor de openingsdans op jullie aanstaande bruiloft? Of twijfelen jullie nog, omdat jullie misschien nog nooit eerder gedanst hebben? Niet weten waar te beginnen? Lees dan verder. Een groot gedeelte van de koppels die bij First Dance komt heeft nog geen eerdere danservaring. We maken met veel toeweiding en in gemiddeld 6 lessen een voor jullie persoonlijk afgestemde dans op basis van jullie wensen, mogelijkheden en ideeën. Tijdens de kennismakingsles leren jullie de eerste halve minuut alvast gratis aan waarna jullie kunnen bepalen of de stijl en werkwijze aansluit bij wat jullie in gedachten hadden. Is dat het geval dan plannen we met onze agenda's erbij de volgende lesmomenten in. Het aantal lessen wat jullie nodig hebben is afhankelijk van een aantal factoren zoals de duur van de dans, eventuele ervaring en de aard van de muziek. Een goede richtlijn is dat er per halve minuut aan dans ongeveer een lesuur nodig is om de choreografie aan te leren. Ga er voor een dans van 3,5 tot 4 minuten vanuit dat je ongeveer 6 lessen nodig hebt. De oefenlocatie is in Brunssum. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor les aan huis.

Wij zijn ervaren in het maken van moderne, dynamische en romantische dansen op hedendaagse popmuziek en gebruiken hierin variaties afhankelijk van de muziek uit (klassieke) dansstijlen zoals wals, foxtrot, rumba, cha cha cha, salsa etc. Daardoor is geen dans hetzelfde en ontstaat er altijd een verassende mix.

   

Leer een moderne choreografie op jullie eigen gekozen muziek

   Verras je gasten en open een topfeest

Een persoonlijke dans als symbool voor jullie samen

  Ook zonder danservaring 

 Gratis proefles

Let's Weddingdance

First Dance