Openingsdans Bruiloft

"Een goede openingsdans is een reflectie van jullie als koppel"

Jullie gaan trouwen...gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie op mijn website zijn terecht gekomen. Wanneer je dit leest is de kans groot dat een openingsdans op op de planning staat. Wat is leuker dan jullie gasten te verassen en de dansvloer in te wijden met een persoonlijke expressie door jullie als koppel?

FirstDance is ervaren in het maken van moderne, dynamische en romantische dansen op moderne popmuziek en gebruikt hierin variaties afhankelijk van de muziek uit verschillende dansstijlen. Daardoor is geen dans hetzelfde en ontstaat er altijd een verassende mix.

Zijn jullie je al aan het ori├źnteren voor de openingsdans op jullie bruiloft? Of twijfelen jullie nog, omdat jullie misschien nog nooit eerder gedanst hebben? Niet weten waar te beginnen? Lees dan verder. Naast dans zijn er bovendien verschillende bijzondere manieren om een feest in te luiden. Denk bijvoorbeeld ook een aan live muziek, een bijzondere performance, een act, of juist een combinatie daarvan. De openingsdans vormt natuurlijk traditioneel gezien de start van een onvergetelijke avond. En daar help ik jullie graag mee verder! Een groot gedeelte van de koppels die bij First Dance komt heeft nog geen eerdere danservaring. We maken met veel passie in gemiddeld 6 lessen een voor jullie persoonlijk afgestemde dans op basis van jullie wensen, mogelijkheden en idee├źn. Tijdens de kennismakingsles leren jullie de eerste halve minuut alvast gratis aan waarna jullie kunnen bepalen of de stijl en werkwijze aansluit bij wat jullie in gedachten hadden. Is dat het geval dan plannen we met onze agenda's erbij de volgende lesmomenten in. Het aantal lessen wat jullie nodig hebben is afhankelijk van een aantal factoren zoals de duur van de dans, eventuele ervaring en de aard van de muziek. Een goede richtlijn is dat er per halve minuut aan dans ongeveer een lesuur nodig is om de choreografie aan te leren. Ga er voor een dans van 3,5 tot 4 minuten vanuit dat je ongeveer 6 lessen nodig hebt. De oefenlocatie is in Brunssum. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor les aan huis.